Våre nettsider: 

  • sv
  • nb
  • da
  • fi

Om oss

Made in Germany

Touratech utvikler og produserer tilbehør for touring og eventyrmotorsykler av alle slag. De fleste av våre rundt 2000 produkter selges i vårt eget navn, men vi er også leverandør for andre firmaer som BMW og KTM. Størstedelen av våre produkter (over 80%) blir produsert i vår egen fabrikk sør i Tyskland, og det resterende i Europa så langt det er mulig.

Zega Pro

 

Vår forretningsidé

Vår forretningsidé går ut på at vi skal være en komplett leverandør av tilbehør til touring- og eventyrmotorsykler uansett merke. I vårt sortiment har vi pakkbokser, bagasjeholdere, veltebøyler, motordeksler, ekstralys, GPS’er og holdere, støtdempere, kjøreutstyr, campingutstyr og mye mer. Noen av våre mest kjente produkter er våre ZEGA-aluminiums-pakkbokser og låsbare GPS-holdere.

zega-pro-web

 

Touratech i Norden

Hovedkontoret for Touratech i Norden ligger i Lidköping, Sverige. Her finner du showroom og butikk. I Norge, Danmark og Finland finnes autoriserte Touratech-forhandlere med showroom. Dette kan du lese mer om på deres respektiv nettsider.

Touratech Shop-web-2000x750

touratech_svwww.touratech.se touratech_nbwww.touratech.no touratech_dawww.touratech.dk touratech_fiwww.touratech.fi

 


Experience

Touratech er mer enn bare kvalitetstilbehør for din motorsykkel. Vi arrangerer også ferdighetskurs, eventyrsreiser og treff for eventyrmotorsyklister Vi er en offisiell BMW-Motorrad partner med sertifiserte instruktører og turledere. Les mer på respektive nettsider.

 

 

Offroad School-web-2000x750

OffroadSchool-logo-svart-bakgrundFerdighetskurs på grus i flere vanskelighetsgrader. Arrangeres i Lidköping & Säfsen, Sverige, fra Mai til September.www.offroadschool.se AdventureTravel-logo-svart-bakgrundFølg med oss ut i verden på motorsykkel. I første omgang er det Portugal som står for tur, men flere destinasjoner kommer.www.adventuretravel.se AdventureDays-logo-svart-bakgrundÅrets eventyrbegivelse- helgen før midtsommer. Kjør motorsykkel og vær sammen med hundrevis av likesinnede.www.adventurdays.se