Våre nettsider: 

  • sv
  • nb
  • da
  • fi

Fornøyd-kunde-garanti på saler og støtdempere

Vi legger mer kraft på utvikling av våre produkter enn de fleste andre selskaper. Våre produkter må fungere i alle ledd, uansett hvor i verden du befinner deg. At f. eks motorbøyler og pakkvesker er bra kan man som oftest finne ut ved og se å kjenne på finish, funksjon og design. Når det kommer til støtdempere og komfortsaler er det vanskeligere. Man må helt enkelt prøvekjøre de skikkelig for og være sikker. Faktum er at vi er så overbeviste om at du kommer bli fornøyd at vi våger å gi Fornøyd-Kunde-Garanti på alle våre komfortsaler, støtdempere og cartridge-kit.

Dette betyr at du kan kjøpe, montere, prøvekjøre og sitte ned produktene under en måneds tid for og bygge deg en oppfatning om de passer deg eller ikke. Om du ikke blir fornøyd så kan du sende tilbake delene og få pengene tillbake! Vårt eneste krav er at du virkelig prøvekjører produktene skikkelig innen eventuell retur.

Montering/demonteringskostnader og frakt må du betale selv. Produktet må ikke være skadd ved retur (men brukt eller skittent er ok).