Våre nettsider: 

  • sv
  • nb
  • da
  • fi

Aventuro MOD. Den perfekte rejsehjelmen.

Når du ser den nye Aventuro MOD hjelmen, ser du fra både utsende og funksjonalitet at dette er en adventure hjelm. Hjelmen har funksjoner som innebygget sol visir, flip up front (åpnings hjelm), quick lock hakestropp, og mulighet til å installere SENA intercom.  Touratech tilbyr nå, med den nye Aventuro MOD hjelmen, en perfekt mix av funksjonalitet, Comfort og teknikk som våre kunder  forventer. Dette er den mest allsidige touring/adventure hjelmen på markedet.

Aventuro MOD hjelmen kombinerer god ventilasjon, stort synsfelt, perfekt passform, og den foretrekkes også av brukere av briller. På lengre turer er det ofte behov for, under korte stopp, å kunne kommunisere med sine turkamerater, ta bilder, betale bompenger, tankstop etc. Åpningshjelmen gir her mulighet til å gjennomføre alle former for kommunikasjon etc. uten å måtte ta av hjelmen.

Sammen med Schubert, den ledende produsent av åpningshjelmer, har vi funnet den perfekte kombinasjon mellom funksjonalitet og comfort, og vi er stolt av å kunne presentere den beste og mest komfortable åpningshjelmen på markedet.

Til nettbutikk